کشف‌وضبط ۲ دستگاه فلزیاب در کرمان

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمان از کشف و ضبط ۲ دستگاه فلز یاب خبر داد.

به گزارش میراث آریا، سرهنگ مجید فاریابی در خصوص کشف‌وضبط ۲ دستگاه فلزیاب گفت: در راستای مبارزه با سوداگران اموال تاریخی و فرهنگی، تثبیت امنیت پایدار در حفاظت از مواریث فرهنگی و اجرای تفاهم‌نامه های منعقد شده برای استفاده از ظرفیت ارگان‌های همیار، برابر گزارش واصله از دفتر پست تیپاکس کرمان مبنی‌بر ارسال فلزیاب از طریق این دفتر پستی، ۲ دستگاه فلزیاب توسط نیروهای یگان حفاظت میراث‌فرهنگی کرمان کشف و ضبط شد.

 فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی کرمان افزود: پس‌از کشف‌ فلزیاب های مذکور ادله جرم جمع‌آوری و برای پیگیری متهمان به مراجع قضایی ارجاع داده شد.

 او در پایان خاطرنشان کرد: یگان حفاظت میراث فرهنگی کرمان با تمام توان و ظرفیت در همراهی ارگان‌های همیار و میراث‌بانان افتخاری در راستای جلب مشارکت‌های اجتماعی در حفاظت از مواریث‌فرهنگی استان به انجام مأموریت پرداخته و با هر گونه جرم و بزه برعلیه داشته‌های فرهنگ و تاریخی با شدت عمل برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403122101521
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha